Moskeen er stengt inntil videre.

12.3.2020 av Basim Ghozlan

Med utgangspunkt i myndighetenes råd og beslutninger i forbindelse med korona smittefare har Rabita i dag kommet til følgende vedtak:

Alle arrangementer, inkludert fredagsbønn, de fem daglige bønnene, helgeskole seminarer og studiesirkler avlyses fra og med i fredag 13.03.2020.Kunngjøring

Oslo 12.03.2020

Dette er en alvorlig situasjon som rammer enkeltmennesker og hele samfunnet. Muslimer er en del av samfunnet og det er avgjørende at vi alle deltar i den nasjonale dugnaden for å unngå å utsette andre og oss selv for smitte. Det er derfor viktig at vi alle følger anbefalinger og pålegg fra myndighetene. 

Med utgangspunkt i myndighetenes råd og beslutninger har Rabita i dag kommet til følgende tiltak:

  • Alle arrangementer, inkludert fredagsbønn, de fem daglige bønnene, helgeskole seminarer og studiesirkler avlyses fra og med i fredag 13.03.2020.
  • Vi oppfordrer alle våre medlemmer om å ta situasjonen på alvor og følge myndighetenes anbefalinger på www.helsenorge.no
  • Rabita kommer med nye kunngjøringer når situasjonen endrer seg.
  • Vi ber til Allah (swt) om å beskytte dere alle og gi dere både god helse fredelig tid framover.

For de som er usikre om det finnes noe religiøst grunnlag for å kunne avlyse fredagsbønn og liknende samlinger på grunn av smittefare, kan henvises til Det europeiske fatwarådets hjemmeside www.e-cfr.org.

 

Styret i Rabita

For mer info kontakt oss. post@rabita.no
Nyhetsmail Epostadresser

E-post

Hvis du vil motta nyhetsmail fra Det Islamske Forbundet.

Det Islamske Forbundet - Rabita
Calmeyers gate 8, 0183 Oslo
Epost: post@rabita.no

© 2018 Copyright. All Rights Reserved, Brought to you by Inspiral Design