søndag

23/6/24

Fredagsbønn 14:00 & 15:00

Untitled design (14)
Nyhet

En Minneverdig Sommer med Rabita: Læring og Spenning i Fokus

08/11/2023
- Det Islamske Forbundet
I løpet av sommermånedene har Rabita vært fylt med rekke aktiviteter, kurs og samlinger.  Sommeren har vært fylt med muligheter for læring, vekst og spenning. Vi ønsker å takke alle som har vært med oss på denne reisen. Nå som vi går inn i høstsesongen, ser vi frem til å fortsette vår innsats med skole, kurs, samlinger og aktiviteter.

Utdannelse gjennom Diverse Plattformer

Et av sommerens høydepunkter har vært vår sommerskole, som har strukket seg over fire uker. Her har barna fått en grundig innføring i islamsk kunst, kalligrafi, Koranen, nasheed, Profetens biografi og arabisk språk. Gjennom ukedagene har skoledelen vært hjertet av opplevelsen, mens helgene har vært fylt med spennende aktiviteter og leker. Dette har gitt deltakerne en dypere forståelse i islam, samtidig som det har vært en morsom og engasjerende måte å tilbringe sommerdagene på.

Mangfoldige Kurs for å Berike Kunnskapen

Rabita har også tilbudt et bredt spekter av kurs. Hver fredag har vi arrangert et nybegynnerkurs i islam, hvor forskjellige temaer har blitt utforsket. I tillegg har vi tilbudt et digitalt sommerkurs med fokus på «usool al-fiqh» – fundamentene til fiqh (islamsk rettsvitenskap).

Sommeren har også vært preget av en serie sommerkurs med varierte emner. Deltakerne har hatt muligheten til å fordype seg i interessante temaer som Profet Yusufs drømmer og hemmeligheter for suksess, betydningen av dua og dhikr i troendes liv, den «lykkelige» muslimske familien og nøklene til visdom.

En Fremtid Fylt med Engasjement

Mens vi nå tar farvel med sommeren, ser vi frem til en spennende høstsesong og et kontinuerlig engasjement for å tilby meningsfulle læringsmuligheter for våre deltakere. Vi ønsker å takke alle deltakere, foredragsholdere og frivillige som har gjort sommeren så minneverdig. Sammen har vi skapt et miljø for læring og refleksjon. La oss fortsette denne reisen sammen mot kunnskap og en stadig dypere forståelse av vår tro.

Og selv om vi nå sier farvel til sommeren, lar vi vår entusiasme bære oss mot neste års sommer, hvor vi allerede gleder oss til å skape enda flere minner, gøye aktiviteter og meningsfulle opplevelser for alle som er med oss på Rabita InshaAllah.